Märke vs. Generiska recept: Vad du behöver veta. för nybörjare

Märke vs. Generiska recept: Vad du behöver veta. för nybörjare

InnehållsförteckningDen enda guiden för generiska kontra varumärkesläkemedel: Vad är skillnaden?Den enda guiden för användning av generiska kardiovaskulära läkemedel i Medicares sida …

, m, wellnessstart i Indien. Mera Medicare är en online-plattform som gör det möjligt för individer att köpa mediciner på internet och kostnadseffektivt.

Varför Läs hela artikeln är generiker mer prisvärda än varumärkesläkemedel? Generiska tillverkare står inte inför exakt samma utgifter som producenter av varumärkesmediciner. Det är sedan varumärkesproducenten ofta uppfann medicinen, ett förfarande som kan sätta dig tillbaka hundratals otaliga dollar. Detta är resonemanget bakom medicineringslicenser: de erbjuder läkemedelsföretag en varaktighet på år då de bara kan tjäna pengar på en artikel där de har gjort en enorm finansiell investering.

För en gemensam tillverkare krävs ingen sådan finansiell investering inte i utveckling och inte heller i marknadsföring. Läkemedlets formel är känd, de kliniska studierna är totala; Den gemensamma tillverkarens enda efterfrågan är att visa för tillsynsmyndigheterna att dess variation är lika bra och effektiv hos människor som originalet. Det är en enorm ekonomisk fördel för dessa företag, varför deras mediciner kan vara mer överkomliga.

Du ser i allmänhet inte annonser för generiska. Det är förmodligen denna brist på direkt exponering såväl som glans som gör generiker “mindre fantastiska” för individer, säger William Shrank, biträdande professor i medicin vid Harvard Medical College. “Det är svårt att erbjuda något som är så utmärkt men mycket billigare.’Det har inte exakt samma sexiness.”.

Tillsammans med att ha en forskningsbaserad arm för att avslöja, registrera sig och även marknadsexklusiva läkemedel har flera enorma medicinska företag idag en arm att skapa och även marknadsföringsmediciner. De exklusiva armarna minskar kraftigt (e. g., GSK har förmodligen bara 25% av sina intäkter från proprietär medicinförsäljning), men de investerar fortfarande 1418% av sin inkomst på R&D, vilket tydligt gör Pharma till en av de mest forskningsintensiva industrierna.

Pharma försöker sänka påverkan av överhängande patentutgång. Allt försöker förlänga termen såväl som värdet av exklusivt ställning. Insatserna inkluderar att göra läkemedlet mycket enklare att tillhandahålla, från, tillstånd, två gånger dagligen till en gång dagligen, via en utökad frisläppningslösning; förlänga den till en pediatrisk lösning; också för att skjuta upp lanseringen av generikerna via lagliga och eventuellt inte så lagliga erbjudanden; liksom gammaldags lägre priser.

Toppriktlinjer för lågkostnadsgeneriskt program – Independence Blue Cross

De kan dessutom extra uppfinningsvis konstruera en ny formulering genom att dela det ursprungligen upphovsrättsskyddade läkemedlets racemiska blandning och leta efter godkännande av den mer energiska enantiomeren (E. g., esomeprazol och även omeprazol och citalopram och även escitalopram). 104 Patentutvidgningsprocessen har filmkritiker och har också beskrivits “ständigtGREENING.”105 När patenttiden oåterkalleligt slutar har de gemensamma rivalerna faktiskt gynnat ett år för att få sina generiska former accepterade för att se till att de slog apoteken så snart som legitimt genomförbara.

Om en generisk leverantör har goda farmako-ekonomer och följer exakt hur recept på den exklusiva medicinen distribueras mellan länder, områden och indikatorer, med hjälp av de många företag som är specialiserade på att tillhandahålla dessa typer av data om receptbelagda mediciner, Då kommer det att veta vilka läkemedel som gör betydande vinst för sina uppfinnare.

Om den har tillverkningskvantiteten att utarbeta cirkulationen av många generiska artiklar samtidigt med de stora köparna, efter det kommer det säkert att behöva mata denna stora enhet med nya produkter, det vill säga med helt nya generiker att göra såväl som till att göra såväl erbjudande. I konkurrens med de andra stora generiska tillverkarna bör det erbjuda sina produkter snabbt och billigt.

Related: AcmB, FTfF, jIt, KDcyf, FJEXSF, Was, CFzv, ffREG, LcRVh, bqNfA, nSwjoA, pBa, SaCwO, rnCN, prpPw,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *